Foto av Brett Jordan från Pexels.

Foto av Brett Jordan från Pexels.

Smart annonsering på Facebook

Facebook-annonser är ett effektivt verktyg som kan hjälpa er att öka omsättningen och nå nya personer och framtida kunder genom Facebook. Vi hjälper er att identifiera om annonser på Facebook är ett bra alternativ för ert företag.

Facebook-annonser kan i de flesta fall vara ett naturligt steg för att nå fler av dem ni bryr dig om när det kommer till digital marknadsföring. Om ni tänker på tillväxt och vill bygga upp målgruppen, nå nya personer och driva resultat som är viktiga för er digitala annonsering.

Innan ni börjar annonsera på Facebook bör ni ha en egen Facebook-sida för företaget och att sidan har rätt inställningar för att bli framgångsrik.

Facebook erbjuder en rad annonsverktyg som passar behoven hos alla annonsörer. Vi hjälper er med annonsverktyget för att skapa, hantera och spåra resultaten för era annonser direkt från er Facebook-sida.

Genom Ads Manager hjälper vi er att skapa, hantera och få åtkomst till de annonsfunktioner just ni är i behov av för era kampanjer. Adsbook använder de verktyg på Facebook som kan hjälpa er att komma igång med att skapa annonser för att nå rätt personer i era målgrupper.

Facebook-annonserna ska hjälpa er nå era affärsmål och vi skapar annonser baserat på de mål och eventuellt befintliga kampanjer ni redan har. Om ni inte har specifika mål hjälper vi er att brainstorma kring mål och föreslår Facebook-annonser kan hjälpa er att nå dem.

Se alla nyheter »

adsbook facebook

Alla rättigheter reserverade Adsbook © 2022
CookiesSidkarta • Webb: Svensk Webbservice i Yodo CMS

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK